Studio en Concepten

Samen de verwachtingen overtreffen

Dagelijks werken wij met passie aan de meest uiteenlopende promotionele projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers. In onze studio geven wij vorm aan jouw ideeën: van eenvoudig ontwerp tot volledig creatief concept. Promotie maken met impact en het vertellen en vertalen van de juiste boodschap. Jóuw boodschap.
De gespecialiseerde designers van onze in-house studio zetten jouw marketing ideeën om in een pakkende promotionele uiting. Van unieke relatiegeschenken, handige giveaways tot een volledig nieuwe huisstijl of opvallende campagne. Wij helpen jou om de merkidentiteit van jouw organisatie naar de gewenste offline marketing producten te vertalen. Ons doel hierbij is om jouw verwachtingen - en die van jouw doelgroep - te overtreffen. Dus wil jij een veelbelovende indruk maken met bijvoorbeeld een eigen planner, verpakking of volledig promotionele campagne? Wij helpen je van A tot Z om jouw idee om te zetten naar een uniek product. 

Designdiensten van onze studio

Concept & Creatie

Zichtbaarheid begint bij een sterk logo en een bijpassende huisstijl. Wij kunnen dit volledige traject uit handen nemen.

brandbooksv2

Opmaak & Styling

Heb jij al een gevestigde huisstijl? Wij ondersteunen je om dit tot uiting te laten komen in een promotionele communicatiedrager! 

contact_9

Advies & Contact

Heb je nog vragen of wil je graag advies inwinnen op gebied van promotie en zichtbaarheid? Neem dan contact met ons op via een van onze specialisten. 

Werkwijze

Heb je (nog) geen bestanden of wil je dat onze studio het hele traject van idee tot creatie uit handen neemt? Dat doen wij voor diverse klanten, aan de hand van de volgende werkwijze:

  1. Kennismaking - Het startpunt is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin jouw wensen en doelstellingen centraal staan. We scheppen een beeld van de mogelijkheden om samen een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de case en het gewenste resultaat. 

  2. Offerte - Op basis van het gesprek en eventueel aanvullende vragen stellen we een offerte op, waarin de besproken wensen, het plan van aanpak en de te verwachten kosten zijn verwerkt. Na goedkeuring van de offerte wordt een planning opgesteld, waarin de productiefases zijn opgenomen. In de planning worden de werkzaamheden van jou als bedrijf (bijvoorbeeld het aanleveren van content) en Leoprinting op elkaar afgestemd. 

  3. Concept & ontwerp - Wij ontwikkelen een presentatie waarin we je meenemen in de gemaakte keuzes en onderbouwen de invulling van jouw wensen.

  4. Correctie - Eventuele feedback wordt verwerkt in een tweede voorstel. Na goedkeuring gaan we over tot de productie.

  5. Oplevering - De items worden opgeleverd bij de klant, of wanneer je geheel ontzorgd wilt worden leveren wij de producten rechtstreeks aan bij de doelgroepen. Hierna volgen de enthousiaste reacties en plannen we een gezamenlijke evaluatie.

Direct contact

Klaar om jouw promotie tot leven te brengen?

Na dit traject ben jij klaar om jouw merk op de kaart te zetten bij een groot - of juist gericht - publiek. Ben jij benieuwd hoe wij vorm kunnen geven aan jouw marketingdoelstellingen? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen je graag!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief