Old Amsterdam

Een oer-Hollands product, van internationale faam. Old Amsterdam is één van de meest geliefde kaasproducten ooit. Smaak, volgens de regels van de familie Westland. Zoals je nergens ter wereld een stad als Amsterdam vindt, vind je ook nergens een kaas als Old Amsterdam.

Brand Ambassador
Old Amsterdam

Eén brok karakter

Old Amsterdam, met zijn opvallende zwarte korst, is al sinds 1985 een tijdloos wereldwijd succes. In meer dan zestig landen wordt dagelijks gesmuld van deze unieke oude kaas. Eén brok karakter, voor bij de borrel, een smakelijke lunch of als heerlijk tussendoortje: Old Amsterdam is puur genieten. Pittig, smeuïg en toch snijdbaar – het gepatenteerde proces is het resultaat van jarenlang ondernemerschap, Hollandse nuchterheid en de ultieme zoektocht naar de beste smaak.


Pairing is sharing

Of je nu een bier- of wijnliefhebber bent, Old Amsterdam maakt elk genietmomentje nóg specialer. En om de ‘eigenheid’ van dit unieke product een eigen podium te geven, schaafde Leoprinting samen met Old Amsterdam aan het perfecte presentatiemiddel. Onder het mom van ‘Pairing is Shairing’ ontwikkelden we bedrukte serveerplanken, aangevuld met diverse creatieve borreltips. Zo brengt deze ‘oude’ kaas tegenwoordig een nieuwe dimensie met zich mee.


Smaakvolle en vernieuwende promotie

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze promotiespecialisten en maak werk van waardevolle promotie.
Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief