Rivièra Maison

“Wij wilden graag alle klanten, die nu voornamelijk online aankopen doen, bedanken voor de bestelling”, zegt Machteld van Rooy, Traffic Marketeer bij Rivièra Maison. Uiteraard geheel in de duurzame en verantwoorde stijl van ‘feel good’ en ‘thuis’ van de woonwinkels en interieurcollectie.

Customer Loyalty
Rivièra Maison

Kleur geven aan élk interieur

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Want hoe breng je de unieke sfeer en beleving van fysieke winkels eigenlijk over via een webshop? Die uitdaging legde Rivièra Maison voor aan Leoprinting. De oplossing? Een fleurig bedankje van groeipapier om kleur te geven aan élk interieur. Nét als de producten van de interieurspecialist zelf.


Extra aandacht voor e-commerce klanten

De unieke sfeer en (woon)beleving van de fysieke winkel, terug laten komen bij een bezoek aan en bestelling in de webshop. De afgelopen periode zag Rivièra Maison het aantal online bestellingen enorm toenemen. “Wij wilden graag alle klanten, die nu voornamelijk online aankopen doen, bedanken voor de bestelling”, zegt Machteld van Rooy, Traffic Marketeer bij Rivièra Maison. Uiteraard geheel in de duurzame en verantwoorde stijl van ‘feel good’ en ‘thuis’ van de woonwinkels en interieurcollectie.


Een kleurrijke knipoog

Op advies van Leoprinting is een fleurige attentie samengesteld: groeipapier met zomerbloemenzaden. Het groeipapier, van zwaardere kwaliteit, is een duurzaam bedankje voor klanten en het vertrouwen in de interieurspecialist én een originele manier om de communicatie en relatie met klanten te versterken. “Door deze extra attentie met een kleurige knipoog van zomerbloemen blijft Rivièra Maison onderscheidend voor de klant.”


Wil jij werk maken van betrokken promotie? 

Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief