Alle Katoenen tassen

Met hetzelfde gemak pak je een duurzame zak. Ben je ook zo klaar met al die plastic tasjes en wil je een zakelijk statement maken? Met katoenen tassen bedrukken laat je de wereld zien dat jouw bedrijf een duurzame koers vaart. Geef jouw klanten en relaties een blijvend aandenken en bedruk een katoenen tas met het logo of de slogan van jouw bedrijf of evenement en maak van elk tripje naar de supermarkt of het strand een échte reclameboodschap.
Leoprinting maakt werk van sociaal maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Daarom zijn wij zelf de grootste fans van katoenen tassen bedrukken. Deze stevige tassen zijn een blijvertje – net als de zichtbaarheid van jouw bedrijf en (zakelijke) evenement. De trendy draagtassen voor alledaags gemak kunnen op vrijwel elke manier bedrukt worden en zijn leverbaar in drie verschillende kleuren. Wil je écht opvallen? Dan zijn er ook de gekleurde vastgeweven katoenen tassen. Net zo duurzaam en handig én verkrijgbaar in liefst twaalf verschillende kleuren. Staat jouw bedrijfs- of campagnekleur er niet tussen? Laat het ons weten. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw promotionele wensen.
Van drukke winkelstraten waar tevreden klanten met jouw winkeltas flaneren tot een handige goodiebag na een geslaagd evenement. Met katoenen tassen bedrukken verspreidt jouw reclameboodschap of logo zich als een lopend vuurtje. Aan zoveel zichtbaarheid, daar zal wel een flink prijskaartje aan hangen zeker? Niets is minder waar! Je kunt je eigen, unieke katoenen tassen al vanaf € 0,99,- per stuk (vanaf honderd stuks) volledig in de stijl van jouw event, bedrijf of huisstijl bedrukken. Wil je weten hoe jouw logo op een katoenen tas staat? Vraag dan een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.
Bij Leoprinting vind je een reclamedrager voor elke boodschap, groot of klein. Want naast katoenen tassen bedrukken en tote bags bedrukken, kun je ook kiezen uit een ruim aanbod aan draagtassen gemaakt van andere duurzame materialen – voor nóg meer doeleinden en promotiewensen. Basic papieren tassen voor beurzen, opvouwbare shoppers van gerecycled nylon, handige toilettassen voor op reis, koeltassen voor een zorgeloos dagje uit met de familie en rugtassen om jouw meest waardevolle bezittingen te beschermen; reclame maken begint bij Leoprinting. Fantástisch!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief