Merchandising

Gepersonaliseerde Merchandising

Iedereen heeft thuis wel iets van Merchandise in huis. De kracht van Merchandising is ontzettend groot, naast extra omzet voelen zich ook steeds meer mensen verbonden met het merk. Leoprinting heeft jarenlange ervaring op gebied van dit type branding. 


Samen met jou stellen wij een selectie items samen die jouw 'fans' kunnen kopen in de winkel of webshop, of kado krijgen bij aanschaf van andere producten. In samenwerking met onze specialisten zijn wij in staat om invulling te geven aan jouw concept.


Eindeloze mogelijkheden

Zowel voor merchandise, branding als een eigen kledinglijn ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is onbeperkt, en wat we niet hebben dat maken we op maat! Desgewenst verzorgen wij ook jouw volledige e-commerce traject inclusief fulfilment.


Direct contact


customboxes1

Merchandise in alle soorten en maten

Merchandising is er in veel verschillende opties. Denk hierbij aan items zoals sleutelhangers, notitieboeken, agenda's, waterflessen of bedrukt textiel zoals tassen, hoodies of T-Shirts. 


Ieder type Merchandising heeft zijn eigen doel, daarom luisteren we naar de wensen en uitstraling die de Merchandising dient te krijgen om zo de perfecte samenstelling realiseren.


Stijlvolle designs en deskundig advies

Heb je op dit moment nog geen duidelijk beeld van de items die je zoekt, maar speel je wel met de gedachten om Merchandising in te gaan zetten? De specialisten van Leoprinting denken graag met je mee in een geheel vrijblijvend adviesgesprek.


Meer weten? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!


 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief